Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Βιβλία που σε ταξιδεύουν...

Τι κάνετε κορίτσια; Αυτές τις μέρες σας προτείνω να κάνετε ότι σας διασκεδάζει πιο πολύ! Ωστόσο εγώ θα ήθελα να σας προτείνω κάποια βιβλία με ιστορίες πέρα από κάθε φαντασία που θα σας κάνουν να κολλήσετε μαζί τους!
    Νάρνια



      ο άρχοντας των δαχτυλιδιών
    • Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Ένα ταξίδι στη Μέση Γη, με πλάσματα φανταστικά! Δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό το βιβλίο θα σας ξεκουράσει πάντως είναι φοβερό! Σας προτείνω να ξεκινήσετε αυτή τη σειρά οπωσδήποτε
    •  Χόμπιτ: Είναι γραμμένο από τον ίδιο συγγραφέα που είναι και ο άρχοντας των δαχτυλιδιών. Παρόλο που γράφτηκε μετά τον άρχοντα των δαχτυλιδιών εξιστορεί γεγονότα που συνέβησαν πριν την ιστορία του άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ελπίζω να σας αρέσει!
    • Twilight: Πως να παραλείψω αυτό το βιβλίο; Το Twillight έχει εκατοντάδες θαυμαστές και όχι άδικα! Η Ιστορία αυτή είναι και ρομαντική αλλά και εντελώς φανταστική! Αυτό το κάνει ένα από τα καλύτερα βιβλία!
    • Νάρνια: Μάγισσες, λοντάρια μα πάνω απ'όλα μία μαγική ντουλάπα!Ότι πιο περίεργο μπορείτε να φανταστείτε! Το πιο γνωστό βιβλίο της σειράς είναι τα Χρονικά της Νάρνιας όμως όλα τα βιβλία της σειράς είναι φανταστικά!
    • hobbit
    • Χάρι Πότερ: Πόσο φαντασία μπορεί να έχει μία συγγραφέας; Η σειρά αυτή αποτελείται από 7 τρελά βιβλία! Μάγοι, μάγισσες, περίεργα σχολεία κ.α. Πραγματικά είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία!
      Twilight
      harry potter






    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου